PŘEDNÁŠKA: ZNÁTE ČESKÉ SUPERPOTRAVINY?

Termín: čtvrtek 26. 3. 2020 17:00 – 19:00
Vede: Veronika Hanzlíková
Cena: 125 Kč
Více informací: hanka@vyrobkyspribehem.cz, vstupenky k zakoupení zde

Taky vám přijde zbytečné se ládovat cizokrajnými goji, chia, quinoa aj. jen proto, že jsou to prý superpotraviny?

Jsou exotické potraviny vůbec lepší a zdravější než ty naše české nebo slovenské? Nejsou. I u nás máme superpotraviny a můžeme si z nich vařit báječná jídla.

Med, česnek, ořechy, dýně, cibule, máslo, borůvky… a mnoho dalších si označení „super“ zaslouží.

Zajímá vás, jak tyto naše zázračné potraviny používaly naše babičky? Chcete využít jejich potenciál, ale nevíte si rady? Hledáte výživového poradce, který bude umět odpovědět na vaše otázky ohledně lokální stravy?

Pojďte odkrýt tajemství léčení jídlem.

KDO JE VERONIKA HANZLÍKOVÁ

  •  Akreditovaná výživová poradkyně a emoční koučka s celostním přístupem ke zdraví, tělu i duši.
  •  Inženýrka biochemie a potravinářské technologie.
  •  Autorka projektu Vědomé a laskavé výživy, kde i jídlo „mluví“.
  •  Žena, kterou provází ulcerózní kolitida. Kolitida se spolu s Crohnovou chorobou schovává také pod zkratkou IBD.